ADD; ''Cumhuriyet Sahipsiz Değildir''

ADD; ''Cumhuriyet Sahipsiz Değildir''

ADD Samsun Şubesi yerel bazda 'Siyaseti İzleme Platformu' kuracak. Oluşturulacak platform ile seçilmişlerin seçenlerin sesini duyması sağlanacak. ADD Samsun Şubesi Atatürk Anıtında ''Cumhuriyet Sahipsiz Değildir'' konu başlığı ile bir basın açıklaması yaptı.

Atatütürkçü Düşünce Derneği (ADD) Samsun Şube Başkanı  Işık Özkefeli yaptığı açıklamada; “ Cumhuriyet kazanımları ve ülkemizin dirliği tarihin en ağır, en sinsi saldırısı altındadır.

Büyük Atatürk’ün bizzat kurduğu T.C Diyanet İşleri Başkanlığı makamındaki şahsın Atatürk’ün bedenen aramızdan ayrılışının 80. Yıl dönümünde Atatürk düşmanı püsküllüyü resmen ziyaret etmesigelinen vahim noktanın kanıtıdır.

Okullarımız; laik, karma ve bilimsel eğitim anlayışından kopartılarak medreseye dönüştürülmektedir. Bugüne kadar, oy uğruna göz yumduğumuz yanlışlıklara artık dur deyin, izin vermeyin, kötü gidişe ortak olmayın. ADD olarak ulusal ve yerel bazda “siyaseti izleme platformu” oluşturarak Atatürkçü Düşünce’nin ışığından siyasilerin de yararlanmasını sağlayacağız” dedi. 

Mustafa Bilik