Bahçeli: Bedelini Ağır Öderler

Bahçeli: Bedelini Ağır Öderler

MHP lider Devlet Bahçeli, Fransa'da ortaya çıkan ve Avrupa'ya yayılan 'sarı yelekli' protestolara özenenlere seslendi. 'Sarı yelek giyen çıplak yatmayı göze almalı'dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,Fransa'da yaşanan 'sarı yelekliler' protestolarına benzer olayların Türkiye'de de yaşanabilme ihtimali durumuna yönelik değerlendirmede bulundu.


BAHÇELİ: SARI YELEK TERÖRÜNE ÖZENEN VARSA BUNUN BEDELİNİ ÇOK AĞIR ÖDEYECEKLER


Devlet Bahçeli, ''CHP-HDP-İP ve diğer mayası lekeli ortakları demokrasi dışı arayışlarla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni berhava etmeyi amaçlıyorlarsa, 12 Eylül öncesi şartları bu mankurtlara ikazla hatırlatmayı tarihi bir görev addederim. Fransa'yı baştan ayağa saran ve diğer Avrupa ülkelerine sıçrayan'Sarı Yelek' terörüne özenen varsa, bunun bedelini çok ağır ödeyeceklerini de şimdiden ifade etmek isterim.


'Sarı Yelek' giyen çıplak yatmayı göze almalıdır. Bu işin şakası yoktur. Mesele beka meselesidir. Mesele Türkiye meselesidir. Adalet Bakanlığı'nın önüne sandalye atıp oturmak için rest çekenler, YSK'yı kuşatmadan bahsedenler, zoru görünce kaçacak yer arayanlar vakit geç olmadan ayaklarını denk almalıdırlar.''dedi.


Kaynak: DHA