AK Parti'de Anketler Bitmiyor

AK Parti'de Anketler Bitmiyor

Yerel seçimlere 3 aydan daha uzun bir süre var ama sahadaki heyecan had safhada.

İktidar partisinin aday adayları ne zaman adayların açıklanacağını merak ederken ben de bu arkadaşlara bir katkıda bulunayım dedim.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’ı aradım. Sağ olsun her zamanki nezaketiyle telefonumuza çıktı ve bir kısmı özel bir kısmı halka açık sohbet ettik.

Sayın Yılmaz’a aday adaylarınızı heyecan bastı açıklayın da herkes rahatlasın diyecek oldum başkanım hemen, “ Biraz daha bekleyecekler bir haftadan erken açıklanmaz. Özellikle bazı bölgelerde çok titiz çalışma yapmamız gerekiyor. Heyecan iyidir. Sanırım bizim çalışmalarımız bir haftaya biter sonrasına parti büyükleri karar verir” dedi.

Sonrasında seçimlere dair birkaç kelam daha ettik ama bunları yazmayacağız güven kaybı vermemeliyim.

Sonrasında bir gazeteci refleksi ile Ankara’da hatırı sayılır birkaç arkadaşı aradım.

Samsun’da birçok adaşın netleştiğini ancak halen 4 ilçede çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Hatta bu 4 ilçenin birinci 4 isimli, birinde 3 isimle 2 tanesinde de 2 isimli anket yaptırdıklarını bu anket sonuçlarından sonra yeni bir değerlendirme olacağını söyledi. (Bu ilçelerin isimlerini yazmam da etik olmaz o nedenle 4 ilçe için Samsun adayları bekliyor)

Sürpriz var mı diye sordum evet bir tane büyük sürpriz olur dedi arkadaşım ama bu kimdir nedir hangi ilçeye olur bilemem. Sürpriz Zihni Şahin mi dedim. Bana Zihni beyin aday olup olmayacağını adının birkaç ilçe için geçtiğini aday olmasının da olmamasının da artık sürpriz olmayacağını söyledi.

Samsunlu adaylar 14 Aralık’ı değil biraz daha ilerisini bekleyecek. Görünen o…