Yılmaz, Estonya Savunma Bakanı Jüri Luik'i ağırladı

Yılmaz, Estonya Savunma Bakanı Jüri Luik'i ağırladı

TBMM Estonya Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Estonya Savunma Bakanı Jüri Luik ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Estonya Savunma Bakanı Jüri Luik, TBMM Estonya Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, tarafından mecliste konuk edildi.

Çeşitli ziyaretler için Türkiye'de bulunanEstonya Savunma Bakanı Jüri Luik, TBMM'yi ziyaret etti. Meclis Estonya Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı olarak Yusuf Ziya Yılmaz, bakan ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Milli Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmaz ve komisyon üyeleriyle toplantı gerçekleştirilmesinin ardından, TBMM Başkanı Binali Yıldırım ziyaret edildi.  Çeşitli konularda istişarelerde bulunulması sonrasında Estonya heyeti 15 Temmuz hain darbe girişiminde mecliste bombalanan bölümleri gezdi.

Estonya dostluk gurubu olarak iki ülke arasında ilişkilerin artırılması için önemli çalışmaların yapıldığını belirten TBMM Estonya Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Sayın bakan ve beraberindeki heyeti Gazi Meclis'te ağırlamaktan onur duyduk. İki ülke için verimli görüşmeler gerçekleşti. Bundan sonrada karşılıklı ilişkilerin artması ve her konuda işbirliği noktasında çalışmalarımız sürecek." dedi.