Samsunspor Haberleri: Belçika Ekibi Samsunspor'da

Samsunspor Haberleri: Belçika Ekibi Samsunspor'da

Belçika'nın Genk Takımı Alt Yapı Sorumluları Yılport Samsunspor'un ve Samsun'daki amatör takımlarının altyapılarını gezerek fikir alışverişinde bulundu.

İlk olarakYılport Samsunspor’un altyapısını gezenBelçika’nın 1’inci Lig ekiplerindenGenk Alt Yapı Direktörü Roland Breugelmans, Alt Yapı Direktör Asistanı Eddy Vanhemel ve Racing Genk Futbol Akademisi Öğretmeni Ünsal Aytan, burada Alt Yapı Sorumlusu Ali Kemal Gedikli ve Alt Yapı Gençlik Geliştirme Sorumlusu Hakkı Bayrak’tan bilgiler aldı. Daha sonra Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ile birlikte Kadıköyspor Tesisleri ve Atakum Belediyespor Tesislerini gezdiler. Kadıköyspor tesislerinde incelemelerde bulunan Genk takımı altyapı sorumluları burada antrenman yapan oyuncuları izledi. Ardından Atakum Belediyespor’un tesislerinde incelemelerde bulunan Genk takımı altyapı sorumluları daha sonra Atakum Belediyespor – Türk Telekomspor’un maçını da izledi.

 

Gezi öncesi başkan İsmail Uyanık, Genk Alt Yapı Direktörü Roland Breugelmans, Alt Yapı Direktör Asistanı Eddy Vanhemel ve Racing Genk Futbol Akademisi Öğretmeni Ünsal Aytan’a Yılport Samsunspor’un formasını hediye etti. Geziye başkan İsmail Uyanık’ın yanı sıra, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Yılport Samsunspor Başkan Danışmanı Hakkı Yeşilyurt, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aydın, Basın Sözcüsü Suat Çakır ve Alt Yapı Sorumlusu Ali Kemal Gedikli eşlik etti.