Liv Hospital Samsun ''Mükemmel Kadınlar''ı Destekliyor

Liv Hospital Samsun ''Mükemmel Kadınlar''ı Destekliyor

Liv Hospital Samsun sponsorluğunda Ondokuz Mayıs Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Mükemmellik Topluluğu'nun organize ettiği Mükemmel Kadınlar Mükemmel İşler Zirvesinin ikincisi bugün gerçekleşti.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi EMMT ekibi geçtiğimiz yıl İlham Veren Kadınlar sloganıyla çıktığı yolda bu yıl “Mükemmel Kadınlar Mükemmel İşler Zirvesi”ni Samsun’la buluşturdu.


OMÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Birol Elevli açılış konuşmasını yaparaksözü katılımcılara bıraktı. Mükemmel İşler Mükemmel Kadınlar Zirvesi’ne katılım sağlayan konuşmacılar Uzm. Dr. Ayşe Zehra Özdemir, Kadın Girişimci Atiye Laçin, Antropolog Ayten Çöl, Düşünce Lideri- Mutluluk Eğitmeni Hale Caneroğlu ve Rotasız Seyyah Kitabı ile tanınan Mehmet Genç oldu. Organizasyona sağlık sponsoru olan Liv Hospital Samsun stand açarak katılımcılara bilgilendirme ve ikramlarda bulundu.Liv Hospital Samsun’un yanı sıra organizasyona Kuru Kahveci Mehmet Efendi, TEOL Dil Okulları, Mühendisler Odası ve daha birçok kurum stand açtı.


Düşünce Lideri ve Mutluluk Eğitmeni Hale Caneroğlu, “ Başarı her zaman hedeflenmeli, başarı müthiş bir şey. Fakat başarı ayrı mutluluk ayrı bir sorumluluktur. Mutluluk yakalanacak bir hedef değildir. Mutluluk, kişinin bulunduğu anda ruh haliyle yaratacağı bir olaydır. Bizler kişilere, çocuklarımıza, öğrencilerimize mutlu olmayı öğretmeliyiz; bizler mutlu olmayı öğrenmeliyiz.

Bugün “Mükemmel Kadınlar Mükemmel İşler” gibi harika bir farkındalık organizasyonu düzenleyen Ondokuz Mayıs Üniversitesi EMMT ekibine ve sponsorumuzLiv Hospital Samsun’a teşekkür ederiz” dedi.


Organizasyon sonunda katılımcılar ile bilgi ve deneyimlerini paylaşan beş kıymetli konuşmacıya plaket takdim edildi. Etkinliğe sanat okulu dansçılarının katılımı ve dans gösterisi renkli anlar yaşattı.