Samsun Haberleri: Liv Anne Baba Atölyesi'yle 'Bilinçli Ebeveynler'

Samsun Haberleri: Liv Anne Baba Atölyesi'yle 'Bilinçli Ebeveynler'

Anne ve baba adaylarına eğitim veren Liv Anne&Baba Atölyesi anne babaları yetiştirmeye devam ediyor

Liv Hospital Samsun’un “Bilinçli Anne Baba Mutlu Bebek” sloganıyla yola çıktığı Anne & Baba Atölyesi eğitimlere devam ediyor. Anne ve baba adaylarına hekimler ve eğitmenler tarafından verilen eğitimler büyük ilgi görüyor.Liv Anne&Baba Atölyesi’nde “Normal Doğum mu Sezaryen Doğum mu? Anne&Baba&Bebek İletişimi, Lohusa Dönemleri, Çocuk Sağlığı, Yenidoğan Takibi, Sağlıklı Doğum İçin Egzersizler, Hamilelik Döneminde Doğru Beslenme, Emzirme Dönemi Beslenme Programları, Gebelik Dönemi Tarama testleri, Nefes Egzersizleri ve YOGA” eğitimleri veriliyor.


PROFESYONEL HEKİMLER VE EĞİTMENLER EĞİTİM VERİYOR


Anne ve baba adaylarına eğitimleri; Beslenme ve Diyet Kliniği’nden Aysun İpek, Çocuk Psikiyatristi Uzm. Dr. Zeynep Gülçin Yıldırım, Çocuk Sağlığı Kliniği’nden Dr. Öğr. Üyesi Emel Şen ve Uzm. Dr. Gülfer Akça, Kadın Sağlığı Kliniği’nden Op. Dr. Seher Sarı ve Op. Dr. Gökhan Öcal, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği’nden Uzm. Dr. Eren Yıldırım Fizyoterapist Büşra Özcan, Psikiyatri Kliniği’nden Uzm. Dr. Arda Kazım Demirkan ve Yoga Eğitmeni Esma Bal veriyor.


ANNE BABA ATÖLYESİ DEVAM EDECEK


Anne Baba Atölyesinin; sağlıklı bebekler yetiştirilmesi için eğitimlere ücretsiz olarak devam edeceği bilgisi verildi. Atölyenin ders programları sosyal medyada yayınlanırken bilgi almak ve kayıt yaptırmak için 0 554 871 05 08 numaralı hattın da aranabileceği paylaşıldı.