Samsun Haberleri: Numanoğlu Resmen Açıkladı

Samsun Haberleri: Numanoğlu Resmen Açıkladı

Eğitimci ve spor adamı Davut Numanoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Atakum Belediye Başkan aday adaylığını resmen açıkladı. Davutoğlu, ' Atakum artık MHP'li kadrolarca yönetilecek' dedi.

Eğitimci ve spor adamı Davut Numanoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Atakum Belediye Başkan aday adaylığını resmen açıkladı. Taflan’da doğduğunu ve ömrünün büyük bir kısmını Samsun’da öğretmenlik ve idarecilik yaparak geçirdiğini belirten Numanoğlu, Atakum’u büyük bir farkla kazanacaklarını dile getirdi.

Atakum’da aday gösterilmesi halinde çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacaklarını belirten Davut Numanoğlu, “ Taflan’dan Erikli’ye, Kamalı’dan Çobanlıya Atakum’un tüm mahalle ve muhtarlıklarına selamlarımı saygılarımı sunuyorum. Atakum artık Türkiye’nin incisi ve gözbebeği olacak ve bunu hak eden bir ilçe. Bunu hep birlikte el ele verecek başaracağız. Atakum bizim kalemiz olacaktır. Milletvekilimiz Erhan Usta, il ve ilca başkan ile yönetim kurulu üyelerimizle, meclis üyelerimizle, mahalle teşkilatlarımızla ve bu davaya gönül vermiş ülkücü kadrolarla mücadele ederek zafere ulaşacağız” dedi.

İlhan Demircioğlu