Samsun Haberleri: Demirtaş'ın Seçim Yatırımı 'Kentsel Dönüşüm'

 Samsun Haberleri: Demirtaş'ın Seçim Yatırımı 'Kentsel Dönüşüm'

MHP'den İlkadım Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Necattin Demirtaş, ilk icraatını da açıkladı. Demirtaş kentsel dönüşüm sorununa çare olacaklarını söyledi.

Yerel seçim çalışmalarında bulunan Necattin Demirtaş, aday gösterilmesi durumunda seçimi kazanacağına dair inancı olduğu söyledi. Demirtaş, “İnşallah İlkadım’dan MHP’nin belediye başkan adayı olacağım ve seçimi kazanacağım. Şu anda aday adaylığı süresinde çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın bize karşı büyük bir özlemi olduğunu gördük. Farklı siyasi düşünceye sahip insanlar da bizim tekrar göreve gelmemizi istiyor. Seçimin sonucunu şimdiden kestirmek mümkün değil. Herkesin iradesine saygı duyuyoruz. Biz eğer aday gösterilirsek, kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız'dedi.


Göreve geldikleri takdirde ilk iş olarak kentsel dönüşüm sorununa yöneleceklerinin altını çizen Demirtaş“Tekrar göreve gelirsem ilk dokunacağım yer kentsel dönüşüm ve uyuşturucu ile mücadele olur. İlkadım eski bir kent. Kentsel dönüşümün bir şekle sokulması gerekiyor. Kenar mahallelerde artık yaşanmaz bir boyut var. Şu anda İlkadım’ın en sıkıntılı yönü olarak kentsel dönüşümü görüyorum.

Gençlerin de sokaklarda heba olmaması için hem ortamı değiştireceğiz hem de yaşam kalitesini arttıracağız. Zeytinlik, Hastanebaşı, Anadolu, Kadıköy, Kökçüoğlu, Fatih, İlyasköy, Kışla ve Yaşardoğu Mahalleleri gibi mahallelerin kentsel dönüşüme ihtiyacı var. Buradaki gençlerimizin topluma kazandırılması açısından da sosyal sorumluluk projelerini ayrıyeten yürütmeyi düşünüyoruz.

Kentsel dönüşümdeki en önemli önceliğimiz insanları mağdur etmemek olacak. Burada halkımızı ikna ederek, ortak karar neticesinde bu işi yapmayı hedefliyoruz.''ifadelerini kullandı.