İsmail Uyanık : Taner Taşkın bizi başarıya götürecek

İsmail Uyanık : Taner Taşkın bizi başarıya götürecek

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Teknik Direktör Taner Taşkın konusunda son noktayı koydu. Uyanık, 'Dere geçilirken at değiştirilmez sözü gibi hareket edeceğiz. Taner hoca bizi başarıya götürecektir. Kendisiyle yola devam edeceğiz' dedi.

Sarıyer karşısında 87’nci dakikada yediği golle deplasmanda iki puan bırakan Yılport Samsunspor’da Başkan İsmail Uyanık ve yönetim kurulu, teknik heyete sahip çıktı. Ortaya konulan futbol ve mücadeleden memnun olduklarını belirten Kırmızı-Beyazlı yönetim, Taner Taşkın ile yola devam edeceklerini net bir şekilde kamuoyuna ifade etti. Başkan İsmail Uyanık, PAS FOTOMAÇ GAZETESİ’ne verdiği röportajda kesinlikle Taner Taşkın ile yola devam edeceklerini dile getirdi.
DERE GEÇİLİRKEN AT DEĞİŞTİRİLMEZ
Hedeflerinin önce 1.Lig ardından da Süper Lig olduğunu yeniden tekrarlayan Başkan İsmail Uyanık, “Takımımızı 5 sene sonra kendi kendine yeten bir kulüp haline getirmeye çalışıyoruz. İkinci Lige yakışmıyoruz. Bizim yerimiz burası değil. Samsun bir futbol kenti. Biz de çok çalışıp layık olduğumuz yere çıkacağız. Biz bir yola girdik ve ara sıra sendelemeler, moral bozuklukları yaşanacak ve şuanda olduğu gibi tepki de görebileceğiz. Ancak şunu net olarak söyleyebilirim ki ‘Dere geçerken at değiştirilmez’ sözü gibi hareket edeceğiz” dedi.
ANLIK KARARLAR VERMEYECEĞİZ, HOCAMIZA GÜVENİYORUZ
Anlık kararlar vermeyeceklerini ve Teknik Direktör Taner Taşkın’a güvenlerinin tam olduğunu söyleyen Başkan İsmail Uyanık, “Taner Taşkın’ın bizi başarıya götüreceğine inanıyoruz. O nedenle kesinlikle hocamızla devam edeceğiz. Bunun özellikle bilinmesini istiyorum. Bu lige yabancıyız. Tabi ki bu sonuçlar bizi de üzüyor. Ancak yavaş yavaş bu ligi tanıyoruz. Güçlü rakiplerimizin olduğunu görüyoruz. Her takım sonuna kadar mücadele ediyor. Sarıyer’de 80’den sonra gol yemek bir konsantrasyon kaybı olarak gözükebilir. Ancak ondan önce iki pozisyon var ki gol yapılabilirdi. Bunlar futbolda var. Sarıyer canını dişine takarak mücadele etti ve kazanamadık” ifadelerini kullandı.
34 HAFTA SONUNA BAKIYORUZ
Taraftarların tepkisini de anlayışla karşıladıklarını söyleyen Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, “Ancak biz 34 hafta sonuna neredeyiz ona bakacağız. Bugün 3. sıradayız yarın lider olabiliriz. Başarı için gerekli olan her şeyi yapacağız. Devre arasına takviyeler yapacağız. Hangi bölgelere takviye yapacağımızı söylemeyeceğim ama eksiklerimizi görüyoruz ve gerekeni yapacağız. İkinci devrede daha güçlü ve iddialı bir Samsunspor göreceksiniz” diye konuştu.