Samsunspor: Samsunspor Sarıyer'den Korkmuyor

Samsunspor: Samsunspor Sarıyer'den Korkmuyor

Kırmızı ? Beyazlılar Pazar günü İstanbul deplasmanında Sarıyer ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürüyor. Samsunspor'da kart cezası sona eren Savaş ile hastalıktan kurtulan Oğuz kadroya döndü.

Samsunspor Sarıyer ile oynayacağı maçın taktiğini Nuri Asan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla denedi. Teknik direktör Taner Taşkın, antrenmanda oyunu sık sık durdurarak oyuncularını uyardı. Özellikle ilk 20 dakikada rakibi üzerine baskı kuran Sarıyer’in bu hızını Oğuz ve Savaş ile kesmeyi planlayan Taner Taşkın, rakibin arkasına atılacak olan uzun toplar için de Ramazan ve Samet’i uyardı. Taşkın, antrenmanda defansın sol tarafında zaman zaman İshak’ın yerine Canberk’i denedi.

Keçiörengücü yenilgisini unutmak zorunda olduklarını ancak bu maçtan gerekli dersleri çıkarttıklarını söyleyen Taner Taşkın, Sarıyer maçının da dünyanın sonu olmadığını söyledi. Taşkın, “ Çok yetenekli ve karakterli bir oyuncu topluluğuna sahibim. Lig uzun bir maraton zaman zaman yenilgiler de olacak ancak bizim için nihai hedef sezon sonu. Kimse merak etmesin sezon sonunda bu takım hedeflediği yerde ligi tamamlayacaktır” dedi.

İlhan Demircioğlu