'Hasta Ziyaretinin İdeolojisi Olmaz'

'Hasta Ziyaretinin İdeolojisi Olmaz'

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a hükümetten destek geldi.AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'Hasta ziyaretinin ideolojisi olmaz. 'dedi.

Hatırlanacağı üzerine Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın, yazar Kadir Mısıroğlu'na gerçekleştirdiği ziyaret, siyasetin gündemine oturmuştu. Hükümet kanadının ise bu konuda ne söyleyeceği merak edilirken sessizlik bozuldu. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
HASTA ZİYARETİNİN İDEOLOJİSİ OLMAZ
Ömer Çelik açıklamasında, 'Bu tartışmalar olduğu andan itibaren ayrıntılı bir şekilde izledik. Bu tartışmalar neticesinde Cumhurbaşkanımız görüşünün paylaşılmasını istemiştir. FETÖ, PKK gibi terör örgütlerine karşı son derece gayretli bir ilim adamıdır. FETÖ ve PKK gibi terör örgütlerinin de hedefindedir. Ortaya koyduğu çalışmalar takdir edilmektedir. Bu ziayret insani bir ziyarettir. Siyasi sonuçlar çıkarmaya başlarsak sonu gelmez. Hasta ziyaretinin ideolojisi olmaz. Diyanet İşleri Başkanımız hükümet ve Cumhurbaşkanımız tarafından takdir edilen bir ilim adamıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili her konunun tartışmaya dönmesini doğru bulmuyoruz. Her zaman hak ettiği saygıyı görecektir.'dedi.