Abanoz Medya Ödüle Doymuyor

Abanoz Medya Ödüle Doymuyor

Abanoz Medya 16. Altın Örümcek ödüllerinde, bir çok ünlü ulusal ve uluslararası reklam ajansını geride bırakarak birinci oldu.

Abanoz Medya, 2014 yılında Reklamcılığın en prestijli ödüllerinden olan 12. Hürriyet " Kırmızı " Reklam yarışmasında  " Kırmızı kent " kategorisine adını finale yazdırdı  1. Olarak ödülünü almıştı. Şimdide “Reklamın Oskarları” olarak değerlendirilen 16. Altın Örümcek ödüllerinde, yine bir Trabzon markası olan Veito’ya hazırladığı web sayfasıyla bir çok ünlü ulusal ve uluslararası reklam ajansını geride bırakarak birinci oldu.

29 Kategoride toplam 1470 projenin yarıştığı 16. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Jüri değerlendirmeleri sonucu finale kalan 265 proje arasından kazananların açıklandığı ödül töreni Tim Show Center’da gerçekleştirildi.

Üretim - Sanayi kategorisinde kazanılan ödülü gecenin sunucusu Kaan Sekban, Abanoz Medya Ajans Başkanı Hamdi Abanoz ve Veito markasının üreticisi Cemsan Yönetim Kurulu Üyesi Sultan Albayrak’a takdim etti.

Abanoz Medya Ajans Başkanı Hamdi Abanoz, Trabzon’dan yola çıkarak 65 ülkeye ihracat yapan Veito ile bu yolu yürümekten ve sonucunda önemli bir başarıya imza atmaktan dolayı büyük gurur yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi: “Ulusal ve uluslararası birçok reklam ajansının katıldığı bu yarışmada birinciliğe ulaşmayı önemli bir başarı olarak görüyoruz. Veito markası ile Trabzon’dan çıktığımız yolda bir çok marka ajansı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Cemsan Yönetim Kurulu Üyesi Sultan Albayrak ise “Reklam ajansımız olarak Abanoz Medya’yı tercih etmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimizi gördük. Kendilerine ödüllük işleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.