Havza'ya Önemli Yatırım!

Havza'ya Önemli Yatırım!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ve Havza Belediyesi'nin imzaladığı protokol çerçevesinde yapılan Havza Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkez Müdürlüğüne atanan Mehmet Yıldız, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.

Ziyarette Havza Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkez Müdürü Mehmet Yıldız, merkezin Aralık ayı itibari ile poliklinik hizmete vermeye başlayacağını belirtilerek yürütülen çalışmalar hakkında Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e bilgiler verdi.

Yıldız Havza Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde tefrişat çalışmalarının devam ettiğini ve merkezin bir an evvel hizmete girmesi için çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Havza Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin bir an önce hizmete girmesinin önemli olduğuna değinerek; “İlçemiz için önemli bir yatırım olan bu merkez için Havza Belediyesi olarak elimizden gelen desteği verdik. OMÜ ile aramızda yapılan protokol ile belediyeye ait arazi bu iş için tahsis edildi. Bu merkez hizmete girdiğinde ilçemiz için termal sağlık merkezi olma yolu açılacak. Türkiye'de arkasında tek üniversite olan Termal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uygulama Eğitim Merkezi ilçemizde olacak. Bu bizim için büyük avantaj. Havza olarak tarihi ve termal bir ilçe olmanın yanı sıra termal sağlık merkezi bir ilçe olacağız. İnşallah Aralık ayında poliklinik servisi verecek olan merkezimizin tamamı kısa sürede hizmete girecek. İlçemize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun.” Dedi.