'Orta Sahada Direnemedik'

'Orta Sahada Direnemedik'

Teknik direktör Taner Taşkın, bir tamımın omurgasının orta saha olduğunu belirterek, Oğuz ve Savaş'ın yokluğunu hissettiklerini söyledi. Taşkın, ' Taşkın orta sahada direnç ortaya koyamadık. Sonuç kaçınılmaz oldu' dedi.

Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, Keçiörengücü maçında galibiyeti hak edecek bir futbol ortaya koyamadıklarını söyledi. Rakibin daha arzulu ve istekli bir oyun ortaya koyduğunu belirten Taner Taşkın, “ Savaş’ın kart cezalısı ve Oğuz’un da gıda zehirlenmesinden dolayı olmaması nedeniyle orta sahamız adeta çöktü. Orda saha bir takımın can damarıdır. Maalesef orta sahada direnç ortaya koyamadık rakibin ataklarına karşı da reaksiyon gösteremedik” dedi.

Keçiörengücüspor maçını unutup Sarıyer maçını düşünmek zorunda olduklarını belirten Taner Taşkın şunları söyledi: 8 haftadır iyi futbol oynuyorduk ve kazanıyorduk. Şimdi bir maçla tüm iyi şeyleri yok etmemek lazım. Deplasmanda bu ligin lideri ile oynayacağız. Sarıyer’i sahasında yenerek galibiyetlerimize kaydığımız yerden devam edeceğiz.

İlhan Demircioğlu