Samsunspor Korkak Oynuyor

Samsunspor Korkak Oynuyor

Samsunspor geride kalan 11 maçta 8 galibiyet 2 beraberlik ve 1 tane de beraberlik alarak lider Sarıyer'in hemen 1 puan gerisinde ligde ikinci sırada bulunuyor.

Samsunspor bu kadro ile bir üst lige çok rahat çıkar buna da asla itiraz etmem ve altına imza atarım.

Ama bu takım korkak oynuyor. Samsunspor sezon başında mükemmel bir kadro kurdu.

Samsunspor bu ligin açık ara Barselona’sı ama oynadığı futbol ile bunun alakası yok.

Böyle bir kadroya sahipseniz birçok maçınız tek farklı galibiyetlerle bitmemeli.

Maçın sonlarına doğru bir karambol olur hakem penaltı verir uzaktan şut atılır gol olur 2 puan gider.

Bu takım Samsunspor. Sadece bu ligin değil bir üst ligin bile üstünde bir takım. 20 bin taraftara oynayan süper ligde dahil kaç takım var.

Samsunspor’un yedek kulübesindeki isimlere bile bu ligde birçok takım transfer teklifinde bulunamaz. Onları kadrolarında tutacak ne paraları var ne de hedefleri.

Şimdi soruyorum bu ligde kaç takım kadrosuna Bahattin Köse, İrfan Başaran, İlyas Kubilay Yavuz, Erhan Şentürk, Oğuz, Ercan, Savaş, İshak, Canberk daha bu listeyi uzatabiliriz ki bu isimleri transfer edebilir.

Bırakın transfer etmeyi bu isimlere transfer teklifinde bulanamayacak takımlara karşı alınan tek farklı galibiyetlere sevinecek durumda olmamalıyız.

Samsunspor Niğde’yi tek farklı yeniyor seviniyor. Bayrampaşa maçında beraberlik alınmış ama çok gol kaçmış seviniliyor. İnegölspor’u tek farklı yeniyoruz seviniyoruz.

Bu takım açık açık söylüyorum korkak oynuyor. Bu takımın taraftarı artık son 15 dakikayı yüreği ağzında izlememeli. Son 15 dakikaya en az 2 farklı önde girmeli.

Bu taraftar bacak bacak üstüne atıp bu maçta asla puan kaybetmeyiz diyerek maç izlemeli.

İddia ediyorum bu takımın yedek kulübesinde olan Furkan, Canberk, Şahin Şafakoğlu, Okan Dernek, Erhan Şentürk, Muhammed Beşir, Enes İslam gibi oyunculardan oluşan ikinci bir takım yapın o da bu ligde ya birinci olur ya ikinci.

O zaman bu kadar derin ve kaliteli kadroya sahip bir takım bu kadar korkak oynayamaz buna hakkı yok…