Çakır, ' Haklı Bir Galibiyet Aldık'

Çakır, ' Haklı Bir Galibiyet Aldık'

Basın Sözcüsü Suat Çakır, Niğde Anadolu Futbol kulübü maçında hem iyi futbol oynadıklarını hem de haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Çakır, ' Biz iyi takımız ve bunu sahaya yansıttık' dedi.

Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, Niğde Anadolu Futbol kulübü maçında futbolcuların kazanmak için gereken her şeyi sahaya yansıttığını ve karşılığında da haklı bir 3 puan aldıklarını söyledi. Çakır, “ Skor 1-0’dan çok farklı olabilirdi. 3. Bölgede biraz daha dikkatli olabilseydik müsabaka 2-0 hatta 3-0 bitebilirdi. Ligin boyu kısalmaya başladıkça baskı da artıyor. Şimdi bu maçı unutup Keçiörengücü maçını düşünmeye başladık” dedi.
“RAKİPLERE SAYGI DUYUYORUZ”
Suat Çakır, ligde kendilerinden başka Sarıyer, Sancaktepe, Sakarya ve Kastamonuspor’un da zirve yarışı içinde oyduğunu ve bu takımların tamamına büyük saygı duyduklarını söyledi. Çakır, “ Biz maçlara etap etap bakıyoruz. Biz oynayacağımız ilk maçı kazanma üzerine hedef koyduk. Bu bizi ligin sonunda nere götürür ona bakacağız. Bizim büyük hedefimiz belli bu da net şampiyonluk” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu